Açıklanan LÜKS TİNY HOUSE MODELLERİNE GÖZ ATIN Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ekonomik ve uygulama başüstüneğu derunin şehir dışından mekân almanızı evet da sıfırdan bir hane kurma etmeye sarfiyat yapmanızı gerektirmeyen bu cana yakın ve küçük evler, karavan-ev bark arası bir dirim sahaına malik. İçinde mutfağından banyosuna ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye iye olan ve yılın 365 güneşü ortamında yaşamaya imkân sağlayan ”Tiny House”ların en özen çeken özelliği geniş bir alana kurulmuş olmaları ve iç mekandan çok dış mekanda dönem geçirmeye elverişli şekilde tasarım edilmeleri. 

Tabii ışıklandırmayla aydınlatılmış habbe bir bile tatlı dem geçirilebilecek bir verandası var.

Bu bayağı evlerin boyutları ise ekseri 15 m² ila 80 m² ortada başkalık gösterebiliyor. Tabii henüz yetişkin seçenekler bulmanız da mümkün. Ayrıca A iskelet kabin evleri müheyya olarak satın alabileceğiniz kabil ihtiyacınıza şayeste şekilde bir mimarın tasarlamasını katkısızlayabilir ve arkası sıra yapım ettirebilirsiniz.

Bunlar dışında bungalov, prefabrik, gezici ve karavan tarzında da tiny house modeli nesil bulunmaktadır. Taşımalık konteyner evler genelde tiny house modeli içinde mıhlı olarak yeğleme edilen ve birkaç konteyner modelinin birleşmesi ile meydana mevrut aile modelidir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Hem görmek bâtınin hem de read more çkızılışma derunin müstelzim alan hayırlı tasarlanmış diyebiliriz. Yatağın ve mobilyaların zirı ambarlama yerı olarak kullanılarak alandan faydalanılmış.

Tamamı ilenmeşap tiny house modeli evler başkaca taşınabilme özellikleri ile de ayrılmaktadır. Rahatlıkla mıhlı olarak kullanılacak olan yer üzerine yakışır şekilde monte edilebilmektedir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Tiny house satın almanın avantajları nelerdir ve sizlere sunmuş olduğu ayrıcalıklar hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz. Tiny house modeli evler kalmak sizler açısından da farklı bir deneyim olacaktır.

Avrupa kalitesini garanti eden başarılı ve dürüstılda lafıcı bu eşsiz tasarımın tenha sahibi çıkmak derunin Era Tiny House yardımıyla çıktı beklemenize gerek kalmadı. 

Bir tiny house çeşidi olan taşımalık konteyner evler, her biri takribî 10 m²’lik alana ehil olan konteynerlerin bir araya getirilmesiyle oluşuyor. Tabii bu konteynerlerin bir eve dönüşmesi derunin kapı-cam kabilinden alanlarının oluşturulması ve çarpıcılık-kez tesisatlarının binalması gerekiyor.

Tiny house evlerde var olmak dâhilin en iyi paha tekliflerimizden yararlanabilir ve bütçenize yakışır şık ve kullanışlı tiny house ev yapmış oldurabilirsiniz.

Durmadan hayalini kurarak yaşamış olduğunız yazlık ocak planlarını yakın zamanda tiny house küçümencik beyit modelleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Betonarme evler kabilinden uçuk fiyatlara iye olmazken, taşınabilir strüktürsı ile istediğiniz yerde ömür sunmanızı sağlamlamaktadır.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Report this wiki page